Wednesday, April 3, 2013

ONSDAGEN DEN TREDJE APRIL





Dagen i bilder. Läst biologi, druckit te i mängder, planerat träning som räcker till sommarlovet (beach body 2013 here I come), lekt med min telefon (med nya skalet jag fick av tjejerna till födis gåva).

I väntan på att jag blir frisk och kan ta fina bilder ute på mej och mina vänner, och allt annat fint där ute i sol ljuset, så börjar jag lägga upp bilder imorgon från lördagens pity shopping som vi gjorde med pappa. Puss&Kram

8 comments:

  1. Det skulle löna sig med återhämtnings dag ifall du inte drar kreatin och dessutom helt onödigt med 500 reps/dag, den mängden repetitioner kommer att bränna mera muskler än vad du vinner även om du bara är ute efter att bränna fett (vet inte vad för kroppsövning du gör men oberoende är det inte nära på nödvändigt med så många reps). Skulle säga att max 5-10 minuter med fettbrännande rörelser istället för muskelförstärkande rörelser och varannan dag istället för varje dag.

    ReplyDelete
    Replies
    1. har såklart en ledig dag per vecka när jag inte gör någonting :) men höll på med det här på hösten och fick resultat! Gick ner 5 kg så jag klagar inte. Det finns säkert bättre sätt att bränna fett och timma till kroppen, men jag är nöjd med mitt sätt och kommer att fortsätta med det :) är ingen träningsproffs, men vet vad som funkkar för min kropp! Men tack för tipset

      Delete
  2. Håller med den tidigare kommentaren, du verkar ha något slags magkomplex. Du fattar inte det själv, men vad du vill är att bränna fett. Du kommer inte få dina kära magmuskler synliga med 500 magmuskler per dag. Men jag vet ju ingenting om din kropp så det här är väl en totalt onödig kommentar. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyvärr så har jag inte magkomplex. Jag kan medge att jag har kroppskomplex, men min mage hör inte dit. Det som är sjukt att ni tror att jag bara gör magmuskler? Det står faktiskt mycket annat på den där listan, BLAND ANNAT CARDIO SOM BRÄNNER FETT!!! Man kan inte bara bränna fett, för då har man inga magmuskler, halloo?? Man måste ju också GÖRA magmuskler för att få dom... Dessutom så ser ni bara ett blad av flera sidors planering... Jag fattar om ni skulle säga det här face to face eller ens med era egna namn.. Men att komma anonymt å börja pätee är ganska så svagt om jag får säga.
      Men ni får min motivation att öka, alla såndana här kommentarer får mej att jobba hårdare. Jag tänker ser bra ut på sommaren, jag KOMMER ATT HA mina magmuskler och en kropp jag är nöjd över. Jag tänker bevisa er fel och visa att den här planeringen fungerar.

      Delete
    2. plus sjukast är att jag känner igen stilen hur människor skriver, så att gissa vem som har skrivit dessa kommentarer är inte så svårt :)

      Delete
  3. Is inte ta illa upp av lite ironi, eftersom det verkade vara en konstruktiv kommentar..
    PS. För att magmusklerna skall komma fram, behövs en låg fettprocent. Att träna själva musklerna ökar på deras volym, men magmusklerna finns nog där fast du inte tränar mage överhuvudtaget. Men gör du det som funkar bäst för dig, det är viktigast.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jag har inte tagit illa upp, bara tycker det är störande att om det är meningen som "konstruktiv hjälp" så kan inte folk säga det med namn? Såklart alla muskler finns där fast vi inte tränare dem :D basic biologi, men om jag vill ha dem fram måste man ju träna fram dem :) men tack för att du ändå låter mej göra som jag själv vill!

      Delete
  4. Jag tycker lika med "anonymous" det tar inte länge om du skulle se på videon från youtube... det finns nog så mycket bättre att göra än 500 ggr normala magmuskel rörelser. Fast du fått 5 kilo bort så skulle du ha kunna fått dubbelt mer med hälften workout. Vet inte hur mycket annat du gör men om du vet vad squats är med det tycker jag personligen att är en värkligt bra workout :) du kommer att få så många pojkar att titta bakom dig ;)

    ReplyDelete