Sunday, March 17, 2013

IT'S JUST ME IN THIS SILLY WORLD

Konstigt nog fick jag lust att blogga. Men det kommer att vara ganska tråkigt här eftersom ha rmassor med projekt och provvecka på kommande.
Veckuslutet har gått alldeles för snabbt. Har inte hunnit tänka genom allt som jag borde ha tänkt igenom. Och kroppen är inte redo för en ny vecka, och så skall vi inte tala om hjärnan som är 100km efter.
På fredagen blev det party at pavis 18 års fest. Hade jätte kul kväll som började hos soffi med favvo tjejerna, fortsatte efter lite uppköp i tiger med sång och härjande med sarah& frani plus generade basti, beni och någon tredje till casa var festen höll hus. Där skakade vi röven av oss, lite drama hit och dit men allt fortsatte bra och när fiilisen var på topp valde någon att använda brandsläckaren som extra effekt som rökmaskin. Allt slutade med att det var 5 maijan utanför huset, några fights och massor fulla människor påväg hem. Brossan skjutsade mej och nicole hem. SKÖNT!
Lördagen blev det skriba weekend, var jag och bästa freja är som hjälpisar. Helt rolig grupp, men kanske lite osociala... What evs laspert kom efter oss och så for vi via mäkken förrän han kastade mej hem och det blev raclette med familjen och familjebekanta.
Idag hade jag träningar (once again)  och efter det kom hanna hit med glass och så kollade vi ps i love you. Filmen är bra men avviker totalt från boken (boken är bättre). Vi har på torsdag med hanna, bamse å silva presentation om boken och filmen. Så vi kollade igenom den nu med hannuli.
Annars får ni vänta på när något exciting händer. men vi hörs!

No comments:

Post a Comment